- 
Catalan
 - 
ca
English
 - 
en
Spanish
 - 
es

Maquinària

Maquinària estampació:

– Tenim una Single pass digital pensada per l’estampació de poliamida elastan, cotó i viscosa. Es una màquina capaç d’estampar amb velocitats de fins a 35 metres per minut sense pèrdua de qualitat en l’estampació. La producció promig són uns 10.000mts per dia.

– Tenim tres màquines d’estampació digital scanning. Utilitzen la última tecnologia de capçals Kyocera. La gama de colors està pensada per les necessitats que demana el Bany, colors vius i fluorescents. Les tres són màquines creades per poder estampar Teixits elàstics, però també teixits a la plana. La capacitat promig son uns 5.000 mts per dia.

– Tenim 2 màquines d’estampació per teixits de poliéster i poliéster elastan, que ens donen unes capacitats d’uns 3.000mts al dia. També s’ha escollit la gama de colors pensant amb les necessitats del bany, disposem de colors normals i fluorescents.

 

 – Disposem d’una rotativa adaptada amb zones de relaxament de teixit previ a l’estampació per poder estampar teixits elàstics com poliamida, cotó, … i amb unes capacitats d’uns 4.000 metres al dia.

 

– També disposem d’una màquina d’estampació de motlles per poder donar vida a les fantasies com or, silvers, … També pensada per poder treballar teixits elàstics. Te una capacitats d’uns

4.000mts dia.

 

– Disposem d’una màquina d’estampació digital pigment pensada tant per teixits elàstics com planes i modificada per poder estampar colors especials com el blanc. Amb una capacitat d’estampació superior als 1.000mts dia.

– Disposem de 2 vaporadores MS capaces d’absorbir les produccions de les màquines d’estampació.

– També disposem d’un tren de rentat a la contínua i en pla, màquines que fomenten l’estalvi d’aigua i de productes químics.

-Disposem de dues rames pensades per teixits elàstics.